Keşeru: Sunt foarte fericit la Steaua, nu îmi caut altă echipă

Fotbalistul Claudiu Keşeru a declarat că este foarte fericit la Steaua şi că nu îşi caută altă echipă, subliniind că dacă a început sezonul pe banca de rezerve nu înseamnă că îşi doreşte să plece, informează site-ul oficial al clubului bucureştean.

92 afișări
Imaginea articolului Keşeru: Sunt foarte fericit la Steaua, nu îmi caut altă echipă

Claudiu Keşeru (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit la Steaua şi nu s-a pus problema diminuării contractului meu. Nu îmi caut o altă echipă, fiindcă mă simt extraordinar aici şi îmi doresc din tot sufletul ca, după ce am devenit campion, să evoluez şi în grupele UEFA Champions League. Faptul că nu am jucat titular nu îmi convine şi consider că pentru orice jucător este normal să simtă aşa, însă eu mă pregătesc cât pot de bine şi sper să-l conving pe antrenor să mă introducă din primul minut. Ca orice fotbalist, îmi doresc să joc cât mai mult şi să-mi justific salariul, dar asta nu înseamnă că îmi doresc să plec dacă am început sezonul pe banca de rezerve", a spus Keşeru.

Pe de altă parte, FC Steaua a menţionat că jucătorul echipei Getafe, Ciprian Marica, nu se află pe lista de achiziţii a campioanei României şi că nu au existat discuţii în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici