Kimi Raikkonen, încă un an la Ferrari

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen va evolua şi în sezonul 2016 la echipa de Formula 1 Ferrari, a anunţat, miercuri, scuderia, într-un comunicat.

173 afișări
Imaginea articolului Kimi Raikkonen, încă un an la Ferrari

Kimi Raikkonen, încă un an la Ferrari

Ferrari a decis să activeze clauza de prelungire cu un sezon din contractul finlandezului, scadent la finalul lui 2015. Astfel, anul viitor, echipa de la Maranello se va baza tot pe Raikkonen şi pe germanul Sebastian Vettel.

Kimi Raikonnen, în vârstă de 35 de ani, este la Ferrari din 2014. Aceasta este a doua perioadă în care evoluează la echipa italiană, după cea dintre 2007 şi 2009. În 2007, el a devenit campion mondial la volanul unui monopost Ferrari. "Iceman", 20 de victorii în F1, a mai pilotat în Marele Circ pentru Sauber, McLaren-Mercedes şi Lotus.

În acest sezon, finlandezul este pe locul 5 cu 76 de puncte după 10 etape. Liderul clasamentului piloţilor este britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), cu 202 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici