Klopp: Nu fac promisiuni pentru retur, dar vrem să jucăm un fotbal atractiv

Tehnicianul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat miercuri, după meciul cu Real Madrid, pierdut cu scorul de 0-3, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, că nu face promisiuni pentru retur, dar vrea ca elevii săi să joace un fotbal atractiv şi eventual să câştige.

80 afișări
Imaginea articolului Klopp: Nu fac promisiuni pentru retur, dar vrem să jucăm un fotbal atractiv

Jurgen Klopp (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Practic le-am oferit două din goluri. La primul gol a fost un atac bine executat, dar la al doilea şi la al treilea le-am făcut misiunea prea uşoară adversarilor noştri. Nu ne-am apărat cum doream, am lăsat prea multe spaţii şi nu am fost atât de compacţi cum am fi dorit. Dar trebuie să înţelegem şi faptul că am jucat împotriva uneia din cele mai bune echipe din lume. Am avut multe ocazii şi am atacat până la fluierul final. Un gol ne-ar fi ajutat în retur. O victorie cu 2-0 acasă este o posibilitate, dar acum nu va fi suficientă, deoarece nu am înscris. Am avut probleme la finalizare. Am avut multe contraatacuri la care fie am ratat fie nu a existat precizie. Astfel, dacă vom fi eliminaţi săptămâna viitoare nu va fi doar din cauza apărării din această seară (n.r. - de miercuri seară). Nu voi face promisiuni pentru retur, dar vrem să jucăm un fotbal atractiv şi să câştigăm meciul, dacă este posibil", a spus Klopp, informează uefa.com.

Formaţia Real Madrid a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Borussia Dortmund, într-un meci contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Bale '3, Isco '27 şi Ronaldo '57.

Returul va avea loc la 8 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici