Klopp o consideră favorită pe Chelsea în finala Cupei Ligii cu Liverpool

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, consideră că Chelsea este "cu siguranţă" favorită în finala Cupei Ligii Angliei de duminică, întrucât gruparea de pe Andfield are mai mulţi jucători indisponibili.

130 afișări
Imaginea articolului Klopp o consideră favorită pe Chelsea în finala Cupei Ligii cu Liverpool

Klopp o consideră favorită pe Chelsea în finala Cupei Ligii cu Liverpool

Liderul Premier League a avut nouă jucători lipsă în lot la victoria de miercuri cu 4-1 împotriva lui Luton pe Anfield, notează BBC.

Alisson, Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota, Mohamed Salah, Thiago, Dominik Szoboszlai, Joel Matip, Curtis Jones şi Darwin Nunez nu au fost disponibili.

Liverpool se confruntă cu Chelsea în finala Cupei Ligii duminică, pe Wembley.

"Trebuie să vedem cine va fi apt pentru finală, dar am spus-o înainte de meciul împotriva lui Luton, atât timp cât avem 11 jucători, vom merge la meci", a spus Klopp. "Vom fi favoriţi? Cu siguranţă nu”, a adăugat el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici