Klose, în carantină după ce fiii săi au fost diagnosticaţi cu gripă porcină

Atacantul echipei Bayern München, Miroslav Klose, 31 de ani, a intrat în carantină alături de familie, după ce fiii săi gemeni Noah şi Luan au fost diagnosticaţi cu gripă porcină, informează cotidianul german Bild.

14 afișări
Imaginea articolului Klose, în carantină după ce fiii săi au fost diagnosticaţi cu gripă porcină

Klose, în carantină după ce fiii săi au fost diagnosticaţi cu gripă porcină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Klose nu a fost la Bonn, în cantonamentul echipei naţionale de la începutul săptămânii, rămânând acasă, alături de soţia sa, Sylvia, sub supraveghere medicală.

Atacantul nu ştie încă dacă va putea asista, duminică, la funeraliile fostului său coechipier de la echipa naţională, Robert Enke, decedat marţi. De asemenea, prezenţa jucătorului în lotul pentru partida amicală împotriva Coastei de Fildeş, programată miercuri, este incertă.

"Trebuie să aşteptăm, să vedem cum decurge starea sa de sănătate. Selecţionerul Joachim Löw va decide asupra convocării lui Klose pentru meciul cu ivorienii", a anunţat biroul de presă al clubului FC Bayern München.

Întâlnirea Germania - Coasta de Fildeş va avea loc miercuri, 18 noiembrie, la Gelsenkirchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici