Kylian Mbappe a părăsit lotul Franţei din cauza unei accidentări

  • Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a părăsit cantonamentul de pregătire al echipei naţionale a Franţei.
  • Starul s-a accidentat în meciul de miercuri cu Bosnia şi Herţegovina (1-1), informează Federaţia Franceză de Fotbal.
162 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappe a părăsit lotul Franţei din cauza unei accidentări

Kylian Mbappe a părăsit lotul Franţei din cauza unei accidentări

Les Bleus sunt deja lipsiţi de N'Golo Kante, de la Chelsea, şi Corentin Tolisso, de la Bayern Munchen, care s-au retras din echipă, tot din cauza unor accidentări în perioada premergătoare meciului.

Celor doi li s-a alăturat acum starul lui PSG, care a fost lăsat să se întoarcă la club pentru investigaţii amănunţite.

Conform primelor estimări ale medicilor naţionalei franceze se crede că Mbappe nu are o problemă gravă. Un RMN efectuat joi dimineaţă nu a relevat vreo ruptură musculară, dar medicii echipei naţionale nu au dorit să îşi asume riscuri suplimentare şi au ales să îl trimită înapoi la clubul său.

Echipa lui Didier Deschamps va întâlni sâmbătă Ucraina, urmând apoi să primească vizita Finlandei, pe 7 septembrie.

Selecţionerul francez nu duce lipsă de înlocuitori, Thomas Lemar, Kingsley Coman, Moussa Diaby şi Anthony Martial luptând pentru un loc alături de Karim Benzema şi Antoine Griezmann în linia de atac a cocoşilor galici.

Mbappe a ratat înregimentarea la Real Madrid, fereastra de transferuri fiind deja închisă. PSG a refuzat şansa de a-l ceda la Real Madrid, în schimbul unei oferte de 200 de milioane de euro.

Francezul a intrat în ultimul an de contract pe Parc des Princes şi a precizat foarte clar că intenţionează să plece liber vara viitoare, pentru a se alătura în sfârşit madrilenilor.

El este încrezător că mutarea la Real este cea mai bună mişcare pentru cariera sa, dar preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, rămâne ferm convins că îl poate convinge pe jucătorul de 22 de ani să semneze o prelungire a contractului, înainte de luna ianuarie, când Mbappe ar putea semna deja, liber de contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici