L'Equipe: Tamaş este la Glasgow şi negociază cu Celtic

Fundaşul echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamaş, a plecat, luni, la Glasgow, pentru a negocia cu oficialii clubului Celtic, campion al Scoţiei, în vederea unui eventual transfer, a anunţat, luni, cotidianul L'Equipe, în ediţia online.

16 afișări
Imaginea articolului L'Equipe: Tamaş este la Glasgow şi negociază cu Celtic

L'Equipe: Tamaş este la Glasgow şi negociază cu Celtic

Potrivit sursei citate, Tamaş nu a participat la antrenamentul de luni condus de Jean Fernandez. "Jucătorul s-a întâlnit cu oficiali de la Celtic, care au demarat deja discuţii cu omologii lor francezi. Celtic (...) ar fi făcut deja o ofertă de 5 milioane de euro pentru Tamaş, care mai are contract cu Auxerre până în iunie 2011", a scris publicaţia franceză.

Antrenorul Jean Fernandez, care zilele trecute declarase că va face tot posibilul să-l păstreze pe Tamaş la echipa la care este legitimat şi atacantul Daniel Niculae, a afirmat, luni, că aşteaptă să vadă dacă Auxerre şi Celtic Glasgow vor ajunge la un acord. "Dacă oferta este interesată şi cele două cluburi ajung la un acord, nu îl vom păstra. Vom vedea atunci dacă va trebui să-l înlocuim", a precizat Fernandez.

Gabriel Tamaş evoluează la AJ Auxerre din vara anului 2007, când gruparea franceză l-a achiziţionat de la Spartak Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici