L'Equipe: Valsul continuă pe banca Stelei

Ediţia online a cotidianului L'Equipe a scris, luni, despre demisia antrenorului Marius Lăcătuş, notând că "valsul" continuă pe banca tehnică a Stelei.

44 afișări
Imaginea articolului L'Equipe: Valsul continuă pe banca Stelei

L'Equipe: Valsul continuă pe banca Stelei (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Încă unul! Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, şi-a anunţat, luni, demisia, în urma unei înfrângeri suferite acasă, scor 0-3, în faţa echipei de pe locul 10 în campionat. Este al 15-lea antrenor care îşi face bagajele sau este dat afară de când clubul a fost preluat de bogatul om de afaceri George "Gigi" Becali, la începutul anilor 2000. Impulsivul patron al Stelei a părăsit stadionul înantea finalului primei reprize, anunţând schimbări în sânul echipei. Lăcătuş, fost internaţional român, a preferat să facă primul pas. Un lucru obişnuit pentru el: a mai antrenat echipa bucureşteană de două ori şi a demisionat de fiecare dată", a notat L'Equipe.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici