La doar 17 ani, Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist cu Arsenal

Juniorul Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist, cu formaţia Arsenal Londra, echipa antrenată de Arsene Wenger, cu 13 titluri de campioană a Angliei în palmares, la numai o zi după ce a împlinit vârsta de 17 ani.

3163 afișări
Imaginea articolului La doar 17 ani, Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist cu Arsenal

La doar 17 ani, Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist cu Arsenal

"Dragomir este specializat ca număr 10, dar poate juca şi pe ambele flancuri la fel de bine. Clubul Arsenal doreşte să-l felicite pe Vlad Dragomir pentru noul contract şi-i doreşte mult noroc în perioada pe care o va petrece aici", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al echipei Arsenal.

Internaţionalul român de juniori a fost transferat de gruparea antrenată de Arsene Wenger în vara lui 2015 de la ACS Poli Timişoara, când Arsenal a plătit către clubul bănăţean indemnizaţia de formare de aproximativ 100.000 de euro. Vlad Dragomir a împlinit 17 ani pe 24 aprilie.

Operaţiunea a fost intermediată de agentul de jucători Cătălin Sărmăşan. ”L-am propus la Arsenal în urmă cu un an şi jumătate, timp în care l-au monitorizat cu atenţie. În opinia mea, Vlad este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa în momentul de faţă”, a declarat în 2015, Cătălin Sărmăşan pentru ProSport.

În Premier League, Arsenal ocupă locul 4, cu 64 de puncte, la egalitate cu Manchester City, după 35 de etape disputate din acest sezon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici