LA Galaxy consideră ridicolă oferta de la AC Milan pentru Beckam

AC Milan a făcut o "ofertă ridicolă" pentru achiziţionarea lui David Beckham, a declarat Tim Leiweke, directorul general al AEG, societate care deţine clubul Los Angeles Galaxy, grupare ce l-a împrumutat pe mijlocaşul englez la milanezi, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

11 afișări
Imaginea articolului LA Galaxy consideră ridicolă oferta de la AC Milan pentru Beckam

LA Galaxy consideră ridicolă oferta de la AC Milan pentru Beckam (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În urmă cu două săptămâni, AC Milan ne-a făcut o ofertă ridicolă (3 milioane de dolari, conform Gazzetta dello Sport), pe care am refuzat-o în câteva secunde. Cu această sumă, LA Galaxy nu acoperă nici măcar banii câştigaţi din tricourile cu Beckham vândute. De atunci nu mai avem nicio veste. Şi nu există întâlniri private", a spus Leiweke.

AC Milan încearcă să obţină transferul definitiv al lui Beckham, împrumutat până la 9 martie, şi care este sub contract cu Los Angeles Galaxy.

"Să fie lucrurile clare. David este un profesionist incredibil şi sunt mulţumit că îi merge bine la AC Milan. David îmi este prieten şi mi-a cerut să iau în considerare ce propunere face AC Milan. Am acceptat pentru că îi vreau binele. Însă nu sunt dispus să accept orice. La 9 martie, Beckham va fi la Los Angeles şi va munci cu aceeaşi seriozitate şi aceea implicare ca şi înainte. Şi el ştie că nu are posibilitatea de a rupe contractul decât la finalul anului 2009", a spus Leiweke.

Citeşte şi:

Beckham trebuie să revină la LA Galaxy

Beckham vrea să rămână definitiv la AC Milan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici