La meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică

Meciul dintre echipele Universitatea Cluj şi CFR Cluj este considerat cu grad ridicat de risc, astfel că ordinea publică va fi asigurată de 300 de jandarmi, se arată într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj.

229 afișări
Imaginea articolului La meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică

La meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jandarmeria clujeană a mai anunţat că la meciul de vineri au interdicţie de a participa şase suporteri ai Universităţii Cluj şi patru ai formaţiei CFR Cluj.

Comisia de Disciplină a decis, vineri, 11 mai, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt marţi, în minutul 27, să se rejoace începând din minutul 1, astfel că LPF a programat întâlnirea pentru vineri, la ora 21.30. Marţi, Comisia de recurs a menţinut decizia.

Meciul din 8 mai, dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj, din cadrul etapei XXXI-a a Ligii I, a fost întrerupt, în minutul 27 de arbitrul Alexandru Tudor după izbucnirea unui conflict general între jucătorii celor două echipe.

În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea cu scorul de 1-0 prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici