La Repubblica: Djokovic dorit ca mental coach la AC Milan

Potrivit cotidianului La Repubblica, patronul Milanului, Gerry Cardinale, a luat în considerare, în urmă cu trei luni, angajarea tenismenului Novak Djokovic ca antrenor mental al echipei rossoneri.

213 afișări
Imaginea articolului La Repubblica: Djokovic dorit ca mental coach la AC Milan

La Repubblica: Djokovic dorit ca mental coach la AC Milan

Repubblica susţine că Djokovic ar fi putut să se alăture clubului AC Milan, ca antrenor mental, întrucât patronul clubului, Gerry Cardinale, s-a gândit să-l angajeze pe starul tenisului în urmă cu doar trei luni.

Potrivit sursei citate, Cardinale a luat în considerare posibilitatea de a-l pune sub contract pe Djokovic ca unul dintre colaboratorii săi pentru a lucra în strânsă legătură cu jucătorii de la Milan, care se aflau în dificultate în acel moment.

Repubblica citează surse din "mediul financiar" al Milanului din care reiese că Djokovic ar fi trebuit să susţină echipa cu discursuri motivaţionale, dar tenismenul sârb nu a purtat discuţii cu Cardinale despre un potenţial rol pe Stadio Meazza.

Djokovic este un cunoscut suporter al Milanului. El urmăreşte meciurile rossonerilor de pe San Siro ori de câte ori este posibil şi s-a întâlnit cu Rafael Leao şi Ismael Benacer în luna noiembrie a anului trecut, în timpul finalei ATP de la Torino.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici