La revedere, Campionatul mondial de fotbal 2018. Mesajul lui Vladimir Putin pentru organizatorii CM 2022 din Qatar

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, i-a predat ştafeta emirului Qatarului, Sheikh Tamim, în ziua finalei Cupei Mondiale. Turneul final din 2022 va fi găzduit de Qatar şi va fi organizat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie, lucru anunţat oficial de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

5086 afișări
Imaginea articolului La revedere, Campionatul mondial de fotbal 2018. Mesajul lui Vladimir Putin pentru organizatorii CM 2022 din Qatar

La revedere, Campionatul mondial de fotbal 2018. Mesajul lui Vladimir Putin pentru organizatorii CM 2022 din Qatar

"Cupa Mondială din Rusia a ajuns la final. Suntem mândri de ce am reuşit să facem pentru suporterii acestui sport minunat. Întreaga ţară a primit cu braţele deschise oameni veniţi din toată lumea. Sunt încrezător că prietenii noştri din Qatar vor putea organiza Campionatul Mondial la standarde similare. Putem oricând să le oferim sfaturi cu privire la organizare", a spus Putin, citat de Sputnik News.

Campionatul Mondial din Rusia a fost primul din istorie la care s-a folosit sistemul VAR. E posibil să fie ultimul turneu final la care participă 32 de echipe naţionale. FIFA vrea să mărească numărul la 48 încă de la competiţia din Qatar. Chiar dacă în Qatar vor rămâne 32, în SUA - Mexic - Canada, în 2026, vom avea cu siguranţă 48 de echipe.

FIFA a fost pusă la zid după ce le-a permis qatarezilor să organizeze Mondialul din 2022. Şefii forului sunt acuzaţi că au primit mită de milioane de euro pentru a lua această decizie.

Finala dintre Franţa şi Croaţia este duminică, 15 iulie, începând cu ora 18:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici