Lăcătuş a părăsit Aradul

Tehnicianul Marius Lăcătuş a părăsit, marţi, Aradul, deşi oficialii clubului UTA au sperat că antrenorul va rămâne pentru a pregăti meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a X-a a Ligii I .

1 afișare
Imaginea articolului Lăcătuş a părăsit Aradul

Lăcătuş a părăsit Aradul

Revenit din Italia, finanţatorul Sandu Ion s-a întâlnit cu antrenorul Marius Lăcătuş, la cererea acestuia. Lăcătuş spusese, luni, că va decide ce va face după o discuţie cu Sandu Ion. Până la urmă, întrevederea nu a adus nimic nou, Sandu Ion pasând responsabilitatea băncii tehnice spre preşedintele Nicolae Bara.

"Să decidă preşedintele cu Lăcătuş. Probabil că va rămâne până la meciul cu Ceahlăul", spunea Sandu Ion. Iar Lăcătuş a decis să plece, după ce a avut o întâlnire cu jucătorii.  

Antrenamentul de marţi după-amiază al echipei UTA va fi condus de secundul Roland Nagy.

În privinţa clarificărilor din conducerea clubului, acestea au fost amânate pentru joi, la ora 18.00, când a fost convocat Consiliul de Administraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici