Lăcătuş: Am avut noroc la ratările lui Stancu şi Emeghara

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 2-1, că formaţia sa a avut noroc la rătările lui Bogdan Stancu şi Ifeanyi Emeghara.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Am avut noroc la ratările lui Stancu şi Emeghara

Lăcătuş: Am avut noroc la ratările lui Stancu şi Emeghara (Imagine: Liviu_Chirica/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am luat cele trei puncte, foarte importante în perspectiva meciurilor care ne aşteaptă, şi pentru că am reuşit să mai urcăm în clasament. Felicit jucătorii pentru efortul depus şi pentru încrederera de care au dat dovadă pe tot parcursul jocului. Când faci eforturi poţi să ajungi în situaţia să câştigi şi cu jucătorii care au evoluat mai puţin. Trebuie să fim sinceri şi să recunoaştem că am avut şi noroc. Dacă Stancu şi Emeghara ar fi înscris, am fi avut un meci foarte greu. Nu ne-am fi putut reveni din punct de vedere moral. Continuăm lupta până la final şi trebuie să fim mulţumiţi cu locul pe care îl vom ocupa", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor s-a declarat mulţumit că echipa sa a fost în anumite momente peste Steaua:

"Am întâlnit un adversdar puternic, obişnuit cu astfel de jocuri, însă sunt bucuros că ne-am ridicat la nivelul Stelei şi în anumite momente chiar i-am depăşit. Important este să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că după o victorie importantă poate apărea relaxarea şi asta ar putea duce la pierderea jocurilor următoare".

Echipa FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici