Lăcătuş: Câştigarea ultimelor două sezoane de către echipe din provincie trebuie să fie un imbold

Antrenorul FC Vaslui, Marius Lăcătuş, consideră că ocuparea primelor două poziţii din clasament la finalul actualului sezon de către echipe din provincie nu este una întâmplătoare şi doreşte ca această situaţie să reprezinte un imbold pentru formaţia sa.

14 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Câştigarea ultimelor două sezoane de către echipe din provincie trebuie să fie un imbold

Lăcătuş: Câştigarea ultimelor două sezoane de către echipe din provincie trebuie să fie un imbold (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu sunt prea multe comentarii de făcut despre actuala ediţie de campionat. Când o echipă se află în faţa ta, înseamnă că a jucat mai bine şi este mai puţin important ce s-a întâmplat în meciurile directe. Nu este de ajuns. CFR Cluj este o campioană meritorie. Are un lot bun, la fel ca şi Unirea Urziceni, care s-a clasat pe poziţia secundă. Nu este întâmplător locul pe care au terminat cele două formaţii. Unde este linişte şi se doreşte performanţă, se realizează. De aceea, câştigarea ultimelor două sezoane de echipe din provincie trebuie să fie un imbold pentru noi în sezonul viitor", a declarat Marius Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor nu le-a interzis jucătorilor săi să bea un pahar de vin sau o bere după ultimul meci din campionat, de sâmbătă seara, însă le-a atras atenţia acestora să nu prelungească prea mult bucuria pentru că miercuri, pe 26 mai, au de jucat cel mai important meci al sezonului, finala Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici