Lăcătuş: Cu puţină atenţie puteam câştiga şi campionatul

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, sâmbătă, după meciurile din ultima etapă a Ligii I, că echipa FC Vaslui, care a terminat sezonul pe locul al treilea, ar fi putut câştiga titlul, dacă ar fi dat dovadă de mai multă atenţie.

22 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Cu puţină atenţie puteam câştiga şi campionatul

Lăcătuş: Cu puţină atenţie puteam câştiga şi campionatul (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Trebuie să recunoaştem că locul trei e o poziţie foarte bună, am urcat în clasament faţă de anul trecut şi sper ca prin atitudinea din jocul de miercuri (n.r. - finala Cupei României, cu CFR Cluj) să îmbunătăţim performanţa. Este bine, frumos, s-a muncit foatre mult la echipă, putea fi şi mai bine, dar cu puţină atenţie puteam câştiga şi campionatul. Probabil mâine (n.r. - duminică) se vor uita toate acestea, pentru că acum principalul obiectiv rămâne Cupa", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din meciul de sâmbătă, cu Dinamo, scor 2-0: "Felicit jucătorii pentru efort, pentru jocul prestat, pentru dăruire, chiar dacă am avut situaţii de a mai marca. În final, contează doar rezultatul. Vaslui a făcut un meci bun, a fost un joc bine aşezat tactic. Mă bucur că am reuşit această performanţă cu o echipă din provincie. La început când am venit la echipă, Vaslui era pe un loc care nu-i făcea cinste, având în vedere valoarea lotului. Sunt mulţumit, chiar dacă se putea şi mai bine".

Jucătorul Wesley Lopes, autorul unui gol în partida cu Dinamo, speră ca FC Vaslui să câştige Cupa României. "A fost un meci greu, adversari ne-a fost şi terenul. Este important că am terminat pe locul trei, este o performanţă pentru Vaslui, însă ne vedem la Iaşi, la finală, unde sperăm să luăm şi trofeul", a spus el.

Echipa FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, şi a terminat sezonul pe locul trei în clasament.

FC Vaslui va întâlni, în data de 26 mai, la Iaşi, formaţia CFR Cluj, în finala Cupei României Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici