Lăcătuş: Dacă este nevoie, ajut Steaua oricând

Fostul antrenor stelist Marius Lăcătuş, regretat de finanţatorul Gigi Becali după ultimele evoluţii ale echipei din Bulevardul Ghencea, a declarat, joi, la Sport.ro, că dacă va fi nevoie de el, va ajuta Steaua oricând.

19 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă este nevoie, ajut Steaua oricând

Lăcătuş: Dacă este nevoie, ajut Steaua oricând (Imagine: Mediafax Foto)

"Când am plecat de la Steaua eram pe locul trei, la patru puncte de Dinamo, iar în Liga Campionilor aveam şanse. De fiecare dată într-un accident vinovat este mortul. M-a deranjat că am fost găsit vinovat de seria aceea neagră. Gigi regretă şi că s-a despărţit de omul Marius Lăcătuş. Dacă îmi spunea că el mai are nevoie de mine şi că vrea să mai rămân, eu mai stăteam. Ce am făcut eu nu are cum să conteste. Oricând dacă este nevoie de mine o să ajut Steaua, pentru că este viaţa mea, rămâne în sufletul meu toată viaţa chiar dacă o să antrenez altă echipă. Regrete sunt de ambele părţi, dar mergem înainte, asta-i viaţa. Niciodată nu pot să spun niciodată, dar nu se pune problema să mă întorc. Steaua are un antrenor, trebuie sprijinit şi nu trebuie să discut despre revenirea mea la Steaua", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că în meciul cu Fiorentina Steaua nu a jucat bine deoarece a avut mulţi absenţi, nefiind uşor să joci fără un vârf de meserie şi fără fundaşii centrali titulari. El a adăugat că diferenţa între meciul tur de la Florenţa şi partida de miercuri este dată de numărul mare de absenţi din tabăra Stelei.

Becali a dat de înţeles că ar putea să-l readucă la echipă pe antrenorul Marius Lăcătuş. "Voi vorbi în particular cu Marius Lăcătuş despre ce se va întâmpla în viitor. Dorinel, când a venit, mi-a zis că avem un lot extraordinar, dar nu a făcut pregătirea de iarnă. Îl las pe el să facă pregătirea de iarnă, dacă după aia echipa joacă tot aşa, îi dau eu un telefon lui Marius, iar Marius nu o să ma refuze", a afirmat Becali.

Marius Lăcătuş a demisionat de la Stelei, după meciul pierdut la Bucureşti, în faţa formaţiei Olympique Lyon, sor 3-5, în grupa F a Ligii Campionilor.

Citeşte şi:

Lăcătuş a demisionat de la Steaua

Lăcătuş: Le mulţumesc suporterilor că au fost alături de mine şi de echipă

 Becali: Lăcătuş a vrut să revină asupra demisiei

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici