Lăcătuş: Dacă vom cădea de acord asupra unor lucruri, voi veni la Steaua

Marius Lăcătuş, anunţat de finanţatorul stelist Gigi Becali drept noul antrenor al FC Steaua, a declarat, luni seară, la Sport.ro, că dacă se va pune de acord cu acesta asupra unor lucruri, va reveni la gruparea din Bulevardul Ghencea.

17 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă vom cădea de acord asupra unor lucruri, voi veni la Steaua

Lăcătuş: Dacă vom cădea de acord asupra unor lucruri, voi veni la Steaua

"Nu sunt antrenorul Stelei pentru că n-am semnat niciun contract. Când am fost antrenor la Steaua, nu era bine, acum toată lumea că ce bine e. Steaua are un antrenor, este Dorinel Munteanu. Când Gigi va rezilia contractul cu el, atunci putem discuta. Toată lumea ştie ce înseamnă Steaua pentru mine. Nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat, vom ajunge la un compromis. Nu-l ameninţ cu nimic pe Gigi, sunt discuţii pe care o să le am cu el, dacă ajungem la o concluzie, mergem împreună înainte, pentru că toată lumea vrea binele Stelei. O să vorbesc cu patronul, dacă vom cădea de acord asupra unor lucruri, voi veni înapoi la Steaua", a spus Lăcătuş.

El a precizat că nu l-a criticat pe Dorinel Munteanu, deoarece este foarte greu să schimbi ceva în foarte scurt timp. "Ce, Steaua a jucat prost când eram eu? Adevărat, nu era pe locul 1, dar putea fi. Lumea înţelege greşit că Gigi se implică în alcătuirea echipei, nu făcea el echipa la Steaua", a comentat Marius Lăcătuş.

Marius Lăcătuş s-a contrat cu fostul său coechipier de la Steaua 1986, Gabi Balint, care se întreba dacă Lăcătuş va accepta din nou să treacă prin ce a trecut în relaţia cu Gigi Becali. "Nu e treaba ta, nu mai vorbi", i-a transmis Lăcătuş. "Gigi jigneşte pe oricine, nu-şi poate pune lacăt la gură, se va mai întâmpla", a precizat Balint. "Sper să se discute între patru ochi de acum încolo", a replicat Lăcătuş.

Citeşte şi

Becali: Lăcătuş îl va înlocui pe Munteanu la Steaua

Becali: Lăcătuş va câştiga 250.000 de euro pe an

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici