Lăcătuş: Dacă vom continua să jucăm aşa, putem emite pretenţii pentru un loc pe podium în campionat

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, joi, că în cazul care, în următoarele meciuri din campionat, jucătorii de la FC Vaslui vor da dovadă de aceeaşi atitudine ca în partida cu FC Braşov, din semifinalele Cupei României, atunci formaţia vasluiană poate emite pretenţii la un loc pe podium în Liga I.

21 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă vom continua să jucăm aşa, putem emite pretenţii pentru un loc pe podium în campionat

Lăcătuş: Dacă vom continua să jucăm aşa, putem emite pretenţii pentru un loc pe podium în campionat (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Felicit jucătorii pentru atitudinea şi implicarea de care au dat dovadă pe toată durata jocului. Am spus-o şi înainte de meci că nu este important cum ne calificăm, ci doar să ajungem în finală. Victoria a venit şi după un joc bun, chiar dacă după 2-0 au apărut greşeli care au creat posibilitatea oaspeţilor să se apropie de poarta noastră şi ar fi putut întoarce soarta calificării. Sper ca această calificare să însemne o motivaţie în plus pentru jucători în etapele ce au mai rămas din campionat. Dacă atitudinea va fi la fel, putem emite pretenţii pentru a termina pe podium în campionat. Mulţumim publicului pentru că a fost alături de echipă", a spus Lăcătuş în conferinţa de presă de după meci.

Lăcătuş a apreciat că finala Cupei României cu CFR Cluj va fi foarte grea: "Finala va fi la fel de grea, întâlnim echipa care conduce în clasament şi care are rezultate bune. Sperăm să obţinem un rezultat bun şi în meciul de campionat, cu CFR (n.r. - etapa a XXXI-a a Ligii I), pentru a avea un moral bun în vederea finalei Cupei României".

Formaţia FC Vaslui s-a calificat în finala Cupei României, eliminând echipa FC Braşov, cu scorul general de 4-1, după victoria obţinută, joi, pe teren propriu, scor 4-0 (2-0), în manşa retur a semifinalelor. În tur, FC Braşov s-a impus, cu scorul de 1-0.

FC Vaslui va întâlni în ultimul act al competiţiei, pe 26 mai, formaţia CFR Cluj, care a eliminat în semifinale pe Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici