Lăcătuş: După aspectul jocului, sunt mulţumit de rezultat

Atrenorul Marius Lăcătuş a declarat, luni, după remiza obţinută de FC Vaslui, scor 1-1, în deplasare, cu FC Braşov, că este mulţumit de rezultat, având în vedere echilibrul de forţe din această partidă.

27 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: După aspectul jocului, sunt mulţumit de rezultat

Lăcătuş: După aspectul jocului, sunt mulţumit de rezultat (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"După aspectul jocului sunt mulţumit de rezultat. Per ansamblu a fost bine, dar în ofensivă nu ne-am creat atât de multe ocazii şi sigur că în asemenea condiţii e greu să ţii piept unei echipe ce pierde greu pe teren prorpiu. Am fost neatenţi în unele faze, a fost o lipsă de concentrare şi cred că ar trebui să fim mai încerezători în noi în ofesnsivă. Avem jucători de valoare care pot da mai mult. Sunt mulţumit de rezultat, deşi puteam să mai marcăm şi să ajungem pe locul doi. Oricum, important este că suntem în lotul fruntaş şi vom face totul să rămânem acolo. La 0-0, trebuie să recunoaştem că FC Braşov a avut mai multe ocazii, dar la fel şi noi la scorul de 1-1. Una peste alta, este bine că s-a terminat aşa" , a precizat Lăcătuş, în conferinţa de la finalul meciului.

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, luni, pe teren propriu, cu echipa FC Vaslui, în etapa a XX-a a Ligii I.

Pentru formaţia braşoveană a marcat Abrudan '64, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Delgado '20.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici