Lăcătuş: După eliminarea jucătorului de la Galaţi, lucrurile au fost mai simple

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că după eliminarea jucătorului Gabriel Giurgiu, survenită în prelungirile primei reprize, lucrurile au fost mai simple pentru Steaua în partida cu Oţelul Galaţi, scor de 5-0 (2-0) în favoarea grupării "roş-albastre".

"Este important că am reuşit să câştigăm din nou după meciul de la Ploieşti şi sper să fie o serie cât mai lungă de victorii. După eliminarea jucătorului de la Galaţi, lucrurile au fost mai simple. Ne-am creat multe ocazii, pe multe le-am şi fructificat. O să crească şi încrederea jucătorilor, vor avea un moral mai ridicat dacă vom câştiga şi la Buzău în perspectiva următoarelor meciuri. Sunt partide foarte importante, sunt sigur că jucătorii se vor mobiliza exemplar", a spus Lăcătuş.

Referindu-se la ultimele speculaţii din presa spotivă, care îl indică pe Dan Petrescu ca fiind noul tehnician al Stelei din sezonul viitor, Lăcătuş a spus: "Nu prea citesc ce scrie presa, dar îmi ajung şi mie la ureche lucruri, nu pot spun că sunt foarte liniştit, dar îmi văd în continuare de treabă. La sfârşit vom trage linie şi vom vedea ce va fi. Sper să obţinem maximum din meciurile care au mai rămas de disputat".

Formaţia Steaua Bucureşti a obţinut, vineri, cea mai categorică victorie din acest sezon al Ligii I, în urma succesului repurtat în faţa echipei echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 5-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici