Lăcătuş: Echipa aflată într-o formă fizică şi psihică mai bună va câştiga Cupa României

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, crede că în finala Cupei României, de miercuri, va avea câştig de cauză formaţia care va fi la acea partidă într-o formă fizică şi psihică mai bună.

11 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Echipa aflată într-o formă fizică şi psihică mai bună va câştiga Cupa României

Lăcătuş: Echipa aflată într-o formă fizică şi psihică mai bună va câştiga Cupa României (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Moral, stăm bine în confruntările directe cu CFR, în condiţiile în care, în acest campionat, am luat patru din cele şase puncte. Însă, nu se compară un meci de campionat cu unul de cupă. Eu cred că echipa care va fi într-o formă fizică şi psihică mai bună, va câştiga trofeul. De aceea, la meciul de miercuri seara trebuie să fim cu mintea limpede şi să conştientizăm că este un moment unic. Nu ştiu dacă în fiecare an poţi să ajungi să joci finala unei competiţii", a declarat Marius Lăcătuş.

FC Vaslui va juca, miercuri, la Iaşi, cu începere de la ora 21.00, finala Cupei României la fotbal, în compania noii campioane CFR Cluj, meci transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici