Lăcătuş le va cere jucătorilor stelişti să rişte mai mult la meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că le va cere jucătorilor să rişte mai mult în partida cu Rapid, decât în meciul cu Dinamo, pentru că la derbiul cu "alb-roşii", deşi au avut o posesie mai bună, steliştii nu şi-au creat ocazii clare de a marca.

9 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş le va cere jucătorilor stelişti să rişte mai mult la meciul cu Rapid

Lăcătuş le va cere jucătorilor stelişti să rişte mai mult la meciul cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este important numai jocul de mâine (n.r. - vineri), ci toate etapele care au mai rămas de disputat. Sunt meciuri foarte importante pentru noi şi încercăm să obţinem cât mai multe puncte. Mâine vom încerca să avem un apetit ofensiv mai mare decât la meciul cu Dinamo pentru că, practic, la meciul cu Dinamo nu am reuşit să ne creăm foarte multe ocazii de a marca şi sper ca această agresivitate în jocul nostru ofensiv să ne aducă în situaţia de a marca gol sau goluri, care la sfârşitul jocului să ne dea posibilitatea de a câştiga cele trei puncte. Riscând poate mai mult vom reuşi să ajungem în situaţii mai bune de a marca şi sper să o şi facem", a spus Marius Lăcătuş.

Lăcătuş consideră că o victorie în meciul cu Rapid nu îi asigură Stelei prezenţa în cupele europene. "O victorie mâine, dacă nu este coroborată cu alte victorii în următoarele jocuri sau cu puncte adunate, nu poate garanta prezenţa în Europa League. Cum nici în cazul unui semieşec mâine, nu poţi spune că Steaua este afară din Europa. Depinde foarte mult şi de jocul rezultatelor. Noi trebuie să adunăm cât mai multe puncte în aceste jocuri, să ne putem asigura prezenţa anul viitor într-o cupă europeană", a mai spus el.

Antrenorul stelist a observat o schimbare în atitudinea jucătorilor rapidişti după ce Viorel Hizo a preluat conducerea tehnică. "Este o schimbare de atitudine. Toată lumea îl cunoaşte pe nea Viorel şi se ştie că el cere de la jucători foarte mult, agresivitate, dăruire totală. Cine nu se supune regulilor probabil că nu joacă. Jucătorii încearcă să se supună regulilor", a precizat Lăcătuş.

Steaua întâlneşte, vineri, de la ora 21.00, formaţia Rapid, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici