Lăcătuş: Meciul cu Steaua nu e cu nimic special

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că meciul contra fostei sale echipe, Steaua, nu este cu nimic special în comparaţie cu alte partide din campionat.

9 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Meciul cu Steaua nu e cu nimic special

Lăcătuş: Meciul cu Steaua nu e cu nimic special

"Nu este cu nimic mai special meciul cu Steaua. Nu este pentru prima dată când joc împotriva acestei formaţii şi încerc de fiecare dată, indiferent de trecut, pe care nu-l neg, să scot maximum. Trebuie să se înţeleagă foarte clar că nu joacă nici Lăcătuş, nici Stoichiţă, nici Porumboiu, nici Becali, ci jucătorii sunt artiştii care intră în teren şi, în funcţie de evoluţia lor, se stabileşte cine este mai bun", a declarat Marius Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor este convins că partida cu Steaua va fi una foarte grea, mai ales că, în opinia sa, echipa din Ghencea are jucători care alcătuiesc un grup puternic, indiferent de ce se scrie în presă.

"Este practic jocul prin care ne putem atinge obiectivul fixat la începutul campionatului, cel de participare într-o cupă europeană. Nu ne va fi deloc uşor pentru că, indiferent de ce se tot spune prin presă, cei de la Steaua alcătuiesc un grup puternic, cu experienţă, cu jucători învăţaţi cu astfel de meciuri, sub presiune. Sper ca şi noi să ne ridicăm la acelaşi nivel şi să punem în dreptul nostru toate cele trei puncte", a adăugat Lăcătuş.

FC Vaslui va întâlni, luni seară, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, partidă care va începe de la ora 20.00 şi va conta pentru etapa a XXXII-a a Ligii I la fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici