Lăcătuş: Mutu trebuie să se gândească acum să joace, fără alte lucruri care să îi distragă atenţia

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, pentru Radio blu, că atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, trebuie să se gândească acum să joace şi are şanse şi să revină în naţionala României, dacă va avea constanţă, informează firenzeviola.it.

17 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Mutu trebuie să se gândească acum să joace, fără alte lucruri care să îi distragă atenţia

Lăcătuş: Mutu trebuie să se gândească acum să joace, fără alte lucruri care să îi distragă atenţia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mutu ar putea reveni şi în echipa naţională dacă va juca bine la Fiorentina. Dar doar dacă va reuşi să joace constant la Fiorentina. Acum, Mutu trebuie să se gândească să joace, fără alte lucruri care să îi distragă atenţia. Şi Gigi Becali speră ca lui Adrian să îi meargă bine la Fiorentina, pentru că şi el ştie că este un mare jucător", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş consideră că mai sunt jucători în România care ar putea ajunge în Serie A. "Dar nu voi vorbi despre jucătorii tineri şi buni din ţara mea. Mai bine să îi lăsăm în pace să muncească liniştiţi, apoi calităţile se văd şi dacă eşti puternic ajungi să joci la echipe mari", a adăugat antrenorul Stelei.

Lăcătuş a evoluat la Fiorentina în sezonul 1990-1991. "Florenţa a rămas în inima mea", a afirmat Lăcătuş.

Adrian Mutu a fost suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, iar revenirea sa este prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici