Lăcătuş: Nu am văzut atitudine şi dorinţă de victorie la jucători

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, că nu a văzut atitudine şi dorinţă de victorie la jucători în meciul cu FC Vaslui, pierdut, în deplasare, scor 0-1, în prima etapă a Ligii I, şi a subliniat că portarul Robinson Zapata "nu trebuie pus la zid" pentru eroarea de la gol.

12 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu am văzut atitudine şi dorinţă de victorie la jucători

Lăcătuş: Nu am văzut atitudine şi dorinţă de victorie la jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să învăţăm din greşelile de la acest meci. Nu am văzut atitudine şi dorinţă de victorie la jucătorii mei. Vasluiul a fost peste noi şi a reuşit mai multe decât Steaua. În fotbal, din păcate, când portarul greşeşte se vede pe tabelă. Nu trebuie pus la zid Zapata, important era modul cum ar fi trebuit să reacţioneze ceilalţi jucători după primirea golului", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul stelist a subliniat că speră ca lucrurile să se îndrepte rapid după debutul eşuat de campionat. "Acest meci nu a ieşit aşa cum am vrut şi am realizat foarte puţin din ce ne-am propus. Nu am avut posesie de foarte multe ori, am început cu stângul acest campionat şi sper să se îndrepte lucrurile în viitorul apropiat. Nu a mai fost un joc de verificare în care să ne iasă aproape tot, ci a fost un joc de campionat care presupunea automat şi puncte. Important este să ştim cum să reacţionăm, să îndreptăm lucrurile după acest meci", a punctat Lăcătuş.

Conferinţa de presă a lui Marius Lăcătuş a fost întreruptă de o pană de curent, iar preşedintele FC Vaslui, Ciprian Damian, a dat vina pe suporterii Stelei, care ar fi smuls cablurile electrice.

Echipa Steaua a început sezonul 2008/2009 al Ligii I cu o înfrângere, jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş fiind învinşi, miercuri, în deplasare, de formaţia FC Vaslui, scor 1-0, în prima etapă a campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici