Lăcătuş: Nu este uşor pentru mine să merg în Ghencea

Antrenorul Marius Lăcătuş (FC Vaslui) a declarat, marţi, că nu este uşor pentru el să meargă pe Stadionul Steaua ca adversar al fostei sale echipe, deoarece aceasta va fi pentru totdeauna în sufletul său, indiferent ce formaţie va antrena.

11 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu este uşor pentru mine să merg în Ghencea

Lăcătuş: Nu este uşor pentru mine să merg în Ghencea (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu este uşor pentru mine să merg în Ghencea. În sufletul meu va fi întotdeauna Steaua. Asta nu înseamnă că mă voi preda când antrenez altă echipă, ci voi încerca de fiecare dată să scot maximum când sunt adversarul Stelei. La fel va fi şi în întâlnirea de la sfârşitul acestei săptămâni din campionat, când mă duc în Ghencea ca antrenor al Vasluiului", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor este convins că echipa sa va putea obţine un rezultat pozitiv cu Steaua, dacă elevii săi vor aborda partida în aceeaşi manieră ca pe cea cu CFR Cluj, câştigată în ultima etapă de campionat cu 2-0.

Lăcătuş a precizat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în Ghencea, chiar dacă vine după o serie de opt victorii consecutive de când este antrenor la FC Vaslui.

Partida Steaua Bucureşti - FC Vaslui, din etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici