Lăcătuş: Nu îmi simt postul ameninţat

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat, duminică seară, că nu-şi simte postul ameninţat, după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XV-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu îmi simt postul ameninţat

Lăcătuş: Nu îmi simt postul ameninţat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit de rezultat şi de prestaţia jocului, mai ales în prima parte. În a doua repriză, parcă a fost reacţie pozitivă. Nu înţeleg de ce trebuie să ajungem să remontăm tot timpul. În repriza întâi, implicarea şi reuşitele au fost zero, în loc să ne apropiem de fruntea clasamentului, noi ne îndepărtăm. Am avut o posibilitate şi nu am reuşit s-o fructificăm. Nu mă simt ameninţat, patronul şi conducerea hotărăsc, eu am încercat şi e păcat pentru că suntem în luptă pe trei fronturi. În fotbal pot apărea şi asemenea meciuri surpriză. E greu să-ţi revii după un asemenea joc. Trebuie să remediem ce mai e de remediat până în decembrie", a declarat Lăcătuş.

Lăcătuş a făcut referire şi la discuţia cu finanţatorul stelist, Gigi Becali, care la pauză a mers la vestiare:

"Nimeni nu are vreun motiv să fie bucuros acum, şanse la titlu vom vedea dacă mai sunt. Nu este uşor să remontezi diferenţa de puncte, dar noi vom lupta până la capăt. Păi nu i-am motivat azi, dar i-am motivat altădată? Gigi Becali mi-a zis la pauză de jocul echipei, care a fost unul modest".

Marius Lăcătuş susţine că este greu să joci fără spectatori:

"E greu fără spectatori, aveam nevoie de suportul lor, probabil azi, după ultimele rezultate, ar fi venit mulţi şi ar fi împins echipa de la spate".

Pentru tehnician, oboseala nu trebuie să fie un alibi.

"Nu trebuie ca oboseala să fie un alibi. Au fost multe meciuri, dar nu putem da vina pe oboseală. Poziţia din clasament nu onoarează pe nimeni. Toţi cei implicaţi trebuie să fim cu capul plecaţi pentru ce s-a întâmplat şi să remediem situaţia cât mai repede. Nu pot la ritmul jocurilor de până acum să joc cu aceiaşi oameni. Încercăm să facem şi unele schimbări, prin rotaţie să intre şi alţi jucători care să-şi demonstreze valoarea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici