Lăcătuş: Poate şi noi am tratat prea uşor meciul cu Farul

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, vineri seară, că Steaua nu a ştiut să profite, în ultimele şapte etape, de paşii greşiţi ai echipelor adverse şi crede că meciul cu Farul Constanţa, scor 1-1, a fost, poate, tratat cu prea multă uşurinţă.

12 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Poate şi noi am tratat prea uşor meciul cu Farul

Lăcătuş: Poate şi noi am tratat prea uşor meciul cu Farul

"Când evoluţia noastră nu este foarte bună, adversarul poate pune probleme şi Farul a făcut asta în meciul ăsta. Farul, când joacă cu echipele mai titrate, încearcă să dea maxim şi poate şi noi am tratat meciul prea uşor. Am văzut jocurile Farului dinainte şi nu au semănat cu cel de azi. Doamne Fereşte să batem numai pe Dinamo, până la meciul cu Dinamo mai sunt multe meciuri. Nu se va întâmpla niciodată ca Steaua să dea meciul lui Dinamo", a declarat Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a afirmat că Steaua nu a ştiut să profite de paşii greşiţi ai adversarelor. "Astăzi se putea obţine victoria. O victorie care poate ne dădea speranţe în continuare pentru o poziţie fruntaşă. Trebuie să ne schimbăm atitudinea pe viitor, trebuie să evităm nişte greşeli pe care le facem de la începutul returului. Fiecare jucător trebuie să dea, din punct de vedere al efortului, al agresivităţii, mai mult. Un jucător poate prinde o zi nefastă din punct de vedere tehnic, dar trebuie să compenseze prin efort, agresivitate. Trebuie să încerce mai mult decât au făcut-o azi. Sunt sigur că ei şi-au dorit foate mult victoria, din păcate nu am reuşit şi am ajuns pe o poziţie la care nu ne aşteptam. Nu am ştiut în aceste şapte etape să profităm de paşii greşiţi a echipelor din faţa noastră. Poate ar trebui să ne mulţmim şi cu un loc de Cupa UEFA. Există şi posibilitatea să nu prindem niciun loc de Cupa UEFA. Eu nu m-am plâns niciodată de absenţe, înlocuitorii ar trebui să fie la acelaşi nivel. Nici azi nu mă voi plânge. Cred că cei care au intrat azi, pot evolua în viitor ca titulari la Steaua. Am în lot jucători tineri, care vor avea posibilitatea să joace încet-încet. Ochiroşii, ca şi Bogdan Stancu, au avut nişte probleme musculare, de aici înlocuirile lor", a declarat Lăcătuş.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Farul Constanţa, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I. Pentru Steaua a marcat Stancu '55, în timp ce pentru Farul a înscris Chico '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici