Lăcătuş: Rădoi este un băiat extraordinar, păcat de hotărârea pe care a luat-o

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că regretă decizia mijlocaşului Mirel Rădoi, care a hotărât să se retragă din echipa naţională la vârsta de 29 de ani.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Rădoi este un băiat extraordinar, păcat de hotărârea pe care a luat-o

Lăcătuş: Rădoi este un băiat extraordinar, păcat de hotărârea pe care a luat-o (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mirel este un băiat extraordinar, un jucător foarte bun şi este păcat de decizia pe care a luat-o. Sper ca oamenii din federaţie şi chiar selecţionerul să-l facă să se răzgândească, pentru că este un jucător foarte important pentru echipa naţională, care poate face diferenţa în anumite meciuri", a spus Lăcătuş.

Portarul Ciprian Tătăruşanu, care a fost coleg cu Mirel Rădoi atât la echipa de club, cât şi la prima reprezentativă, regretă şi el decizia lui Rădoi. "Îmi pare rău de decizia lui Rădoi, este un jucător foarte bun, iar eu am fost apropiat faţă de el, pentru că a evoluat şi la Steaua şi m-a ajutat cu multe sfaturi", a adăugat Tătăruşanu.

Mijlocaşul Mirel Rădoi, legitimat la Al Hilal, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu va mai răspunde convocărilor la echipa naţională, el luând decizia de a se retrage de la prima reprezentativă în vestiar, la meciul cu Franţa, pierdut cu scorul 0-2, în preliminariile Euro-2012.

Rădoi a fost nemulţumit şi de o declaraţie a directorului FRF, Ionuţ Lupescu, care afirmase că jucătorul formaţiei Al Hilal şi mijlocaşul Răzvan Cociş au evoluţii în scădere deoarece joacă într-un campionat slab, cel din Arabia Saudită.

Rădoi, 29 de ani, are în palmares 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care evoluează din anul 2000 şi pentru care a marcat două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici