Lăcătuş: Rămâne de văzut dacă Burleanu îşi va duce la bun sfârşit programul

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă să vadă dacă noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, îşi va duce bun sfârşit programul cu care a câştigat alegerile.

152 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Rămâne de văzut dacă Burleanu îşi va duce la bun sfârşit programul

Marius Lăcătuş (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu a fost chiar o surpriză pentru mine faptul că Răzvan Burleanu a câştigat alegerile la şefia FRF, mai ales după ce s-a întâmplat cu o zi înainte. Rămâne de văzut dacă Burleanu îşi va duce la bun sfârşit programul. Dacă va avea măcar aceleaşi rezultate pe care le-a avut Mircea Sandu. E drept că la echipa naţională nu mai sunt atâtea nume mari cum au fost în «Generaţia de Aur», dar credeţi că lui Mircea Sandu i-a fost uşor?", a spus Marius Lăcătuş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a precizat că a trăit momente nu tocmai plăcute când a aflat decizia din dosarul transferurilor: "Cu mulţi dintre cei condamnaţi sunt bun prieten, cu ei şi cu familiile lor. Sentimentele mele nu au fost tocmai plăcute când am auzit prin ce urmează să treacă soţiile şi copii unor prieteni. Sper din tot sufletul să treacă peste aceste momente grele şi să revină în sânul familiilor lor cât mai repede. Nu sunt eu în măsură să analizez deciziile instanţelor din România, dar întreb şi eu: Unul care omoară una sau mai multe persoane, într-un accident de maşină, rămâne liber, iar unul despre care se spune că a luat nişte bani ajunge la închisoare. E normal aşa?"

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, la conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Cu o zi înainte de alegerile de la FRF, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor. Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, la fel ca fostul impresar Ioan Becali, impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, fostul fotbalist Gheorghe Popescu a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, iar fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici