Lăcătuş: Sunt mulţumit de victorie deşi jocul a suferit în prima repriză

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, luni seară, că este mulţumit de cele trei puncte obţinute de Steaua în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, deşi jocul echipei sale a avut de suferit în prima repriză.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Sunt mulţumit de victorie deşi jocul a suferit în prima repriză

Lăcătuş: Sunt mulţumit de victorie deşi jocul a suferit în prima repriză (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de aceste trei puncte, deşi jocul a suferit în prima repriză, dar important este că am revenit în partea a doua, când jucătorii au fost mai agresivi şi nu au dat posibiltatea adversarilor să aibă posesie în jumătatea noastră. Este bine pentru moralul echipei, pentru linişte pentru a ne pregăti pentru următoarele partide. Toată lumea se aşteapă ca Steaua să defileze cu echipe modeste, dar nu este aşa simplu, pentru că întâmpini greutăţi pe parcursul meciului. Sunt mulţumit mai ales de jocul din repriza a doua. Voi încerca să dau posibilitatea şi jucătorilor care au evoluat mai puţin să demonstreze că merită să fie titulari. Nu pot face multe astfel de schimbări pe parcursul campionatului, dar voi încerca", a declarat Lăcătuş.

Tehnicianul a subliniat că miercuri va decide cine va intra în lot şi în teren la meciul din Cupa României cu Sportul Studenţesc: "Miercuri vom decide cine va intra în lot şi pe teren, nu e uşor să joci la 48 de ore. Sper ca jucătorii să demonstreze că merită să fie titulari".

Echipa Steaua a învins, luni seară, pe teren propriu , cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu , în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I, ambele goluri fiind marcate de Bogdan Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici