Lăcătuş: Sunt semne bune pentru meciurile care ne aşteaptă

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, vineri seară, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, că Steaua ar fi meritat cu prisosinţă să învingă, dar totuşi după acest meci sunt semne bune pentru întâlnirile viitoare ale echipei bucureştene.

23 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Sunt semne bune pentru meciurile care ne aşteaptă

Lăcătuş: Sunt semne bune pentru meciurile care ne aşteaptă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi pentru efortul depus. Am început mai slab meciul, cu acel gol pe care l-am primit, dar totuşi sunt semne bune pentru meciurile care ne aşteaptă. Pe vitor poate vom fi lăsaţi să jucăm. Maniera de arbitraj a semănat cu jocul tur de la Vaslui. Având în vedere că este acelaşi arbitru care a conduc meciul şi acolo, putem să ne gândim mai departe.... Deşi nu comentez arbitrajul, am ajuns la capătul răbdării. Cred că azi meritam victoria cu prisosinţă. Toată presiunea care s-a creat în jurul Stelei va apăsa în continuare pe umerii băieţilor. Cred că vor veni şi rezultatele. Sper ca aceste lucruri să ne călească şi să ne îndeplinim obiectivul fixat, care este realizabil", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş nu a dorit să comenteze declaraţiile finanţatorului Gigi Becali, care a spus că Dayro Moreno şi Kapetanos au fost cei mai slabi jucători ai Stelei în meciul cu FC Vaslui.

"Nu comentez declaraţiile lui Gigi, până nu le văd. E patron şi poate să-şi dea cu părerea. Kapetanos poate nu a prins cea mai bună zi, iar Dayro eu ştiu că poate mult mai mult", a explicat el.

Lăcătuş a precizat că nu este uşor să joci acasă şi să nu ai tot timpul aportul suporterilor.

"Cred că dacă vor fi alături de echipă va creşte încrederea jucătorilor, iar randamentul va fi mult mai mare. Trebuie să înţeleg şi atitudinea negativă la adresa mea a suporterilor, nu numai atunci când mă susţin. Nu m-a deranjat", a spus el, făcând referire la faptul că suporterii au afişat un banner cu mesajul "Ai fost odată un simbol de demnitate şi onoare... cum ai putut să te întorci pe bancă oare".

Tehnicianul a afirmat că jucătorii săi erau supăraţi în vestiar, după meci: "Jucătorii erau supăraţi în vestiar, eu zic se putea câştiga uşor acest meci dacă eram mai atenţi. Jucătorii au crezut în victorie şi erau mâhniţi de maniera de arbitraj. Prezenţa lui Rădoi aducea un plus echipei, dar azi, cu 2-3 excepţii, sunt foarte mluţumit de jucători. Golanski poate nu a făcut cel mai bun joc azi, dar deocamdată era cea mai bună variantă".

Lăcătuş a menţionat că Toja, care a fost eliminat în minutul 85, este o pierdere importantă pentru Steaua în vederea meciului cu FC Braşov. "Azi le a făcut un joc bun, dar vom găsi cea mai bună variantă de a-l înlocui".

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputată împotriva echipei FC Vaslui, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

Citeşte şi

Becali: Cei mai slabi jucători ai Stelei, Kapetanos şi Dayro Moreno

Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici