Lăcătuş: Vreau să rămân la Iaşi şi în Liga I

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, că îşi doreşte să continue la gruparea din Dealul Copoului şi după ce formaţia ieşeană va promova în Liga I.

126 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Vreau să rămân la Iaşi şi în Liga I

Marius Lăcătuş (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Vreau să rămân la Iaşi şi în Liga I. Dar până atunci, vreau să rămânem concentraţi până la final şi să terminăm play-off-ul pe primul loc. Nu pot să spun cum va arăta echipa în Liga I atâta timp cât nu suntem acolo şi nu ne măsurăm forţele cu cei care sunt acolo. Aşa, la televizor, de pe canapea sau din fotoliu, este uşor să vorbeşti! Să vedem când vom întâlni echipele de Liga I pe teren", a spus Marius Lăcătuş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a menţionat că nu-l interesează care va fi cealaltă echipă care va promova din Seria I a ligii secunde: "Eu vorbesc doar despre echipa mea. Ştiu că suntem pe locul I şi vreau să rămânem acolo. Restul lucrurilor nu mă interesează. Cine va termina pe locul al doilea şi cine are sau nu drept de promovare este mai puţin important pentru mine. Noi trebuie să ne apărăm corect şansele până la capăt, indiferent dacă Rapid ia sau nu licenţa".

CSMS Iaşi ocupă locul 1 cu 33 de puncte în Seria I a Ligii a II-a după disputarea a şase etape din play-off. Dintre echipele care evoluează în play-off-ul Seriei I numai CSMS Iaşi şi FC Clinceni au primit licenţa pentru Liga I, având astfel drept de promovare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici