Ladislau Boloni, ales antrenorul anului în Belgia

Tehnicianul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a fost desemnat antrenorul anului în Belgia, duminică seară, în cadrul ediţiei din acest an a Galei Fotbaliştilor Profesionişti, ce a avut loc la Lint, informează presa belgiană.

24 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni, ales antrenorul anului în Belgia

Ladislau Boloni, ales antrenorul anului în Belgia (Imagine: Mediafax Foto)

Anul trecut, cel mai bun antrenor a fost ales Michel Preud'homme.

Boloni, ales cu un total de 700 de puncte, i-a devansat în topul celor mai buni antrenori din Belgia pe Preud'homme (344 puncte), Ariel Jacobs (314), Jan Ceulemans (172), Glen De Boeck (115), Francky Dury (113), Aime Anthuenis (87), Peter Maes (84), Enzo Scifo (70) şi John Collins (49).

În cadrul aceleiaşi gale, Mbark Boussoufa, de la Anderlecht, a fost desemnat fotbalistul anului.

La finalul sezonului în Belgia, Standard Liege şi Anderlecht Bruxelles se află la egalitate de puncte, 77, astfel că titlul de campioană va fi decis după disputarea unui baraj, în sistem tur-retur. Prima manşă a barajului dintre Anderlecht şi Standard va avea loc la Bruxelles, în data de 21 mai, iar manşa secundă la Liege, la 24 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici