Lahm i-a votat pe Ribery, C. Ronaldo şi Messi la Balonul de Aur, selecţionerul Germaniei s-a abţinut

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, s-a abţinut de la votul pentru Balonul de Aur, în timp ce căpitanul nemţilor, Philip Lahm, i-a votat în ordine pe Franck Ribery, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

195 afișări
Imaginea articolului Lahm i-a votat pe Ribery, C. Ronaldo şi Messi la Balonul de Aur, selecţionerul Germaniei s-a abţinut

Philip Lahm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al federaţiei germane, Jens Grittner, Low s-a abţinut deoarece Germania are cinci nominalizaţi la Balonul de Aur: Manuel Neuer, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller şi Mesut Ozil, informează As, citând Bild.

"Este o onoare pentru fotbalul german că are cinci jucători nominalizaţi. Dar FIFA face publice voturile, astfel că selecţionerul a preferat să se abţină", a declarat Grittner.

În schimb, Lahm, în calitate de căpitan, şi-a exercitat dreptul de vot şi l-a plasat pe primul loc pe francezul Franck Ribery, coechipierul său de la Bayern Munchen, urmat de Cristiano Ronaldo (Real Madrid) şi Lionel Messi (FC Barcelona).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici