Lajos: Am făcut câteva greşeli şi s-a declanşat al treilea război mondial

Arbitrul partidei Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1, Tiberiu Lajos, a declarat, luni, că greşelile pe care le-a comis în favoarea echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare par să ducă la declanşarea unui adevărat război în fotbalul românesc.

15 afișări
Imaginea articolului Lajos: Am făcut câteva greşeli şi s-a declanşat al treilea război mondial

Lajos: Am făcut câteva greşeli şi s-a declanşat al treilea război mondial (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"E un sport în care se fac greşeli. La meciul respectiv, am făcut probabil câteva greşeli şi a ieşit în fotbalul românesc al treilea război mondial. Nu este adevărat că Dinamo câştigă cu mine. Cele mai multe jocuri câştigate în raport cu meciurile egale şi înfrângerile în cariera mea le are Steaua. Cu Dinamo e un oarecare echilibru. Steaua a pierdut doar două jocuri şi cred că a câştigat vreo zece dacă ţin bine minte. Faza care mi-o reproşez cel mai mult e că nu l-am eliminat pe jucătorul de culoare de la Dinamo (n.r. - Papa Malick) la atacul acela care până la urmă a fost, din imaginile care se văd, de cartonaş roşu. La meciul ăsta am avut ghinion. A fost o fază care e cel puţin discutabilă din punctul meu de vedere, presupusul henţ al lui Moţi", a spus Lajos.

Lajos a anunţat că va sesiza Comisia de Disciplină după declaraţii din presă ale finanţatorului stelist, Gigi Becali, care a spus că arbitrul a primit 50.000 de "cocoşei" pentru a arbitra în favoarea echipei Dinamo.

"Declaraţiile trebuie să fie probate la Comisia de Disciplină, unde o să fac sesizare. Dacă la Comisia de Disciplină nu se vor lua măsurile care se cuvin, mă voi adresa în continuare instanţelor judecătoreşti. Nu e acum momentul să mă retrag. Eu simt că sunt pregătit să continui atât fizic, cât şi psihic. Dacă domnul Becali demonstrează că eu am luat acei «cocoşei», eu a doua zi mă retrag şi mă supun şi justiţiei", a mai spus Lajos.

Arbitrul a mai afirmat că a fost anunţat de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, că a fost oprit de la delegări.

"Am înţeles că s-a considerat de către Comisia de Arbitri că am făcut greşeli şi bineînţeles că trebuie să plătesc petnru ele. Respect hotărârea Comisiei. Deocamdată, domnul preşedinte mi-a spus că sunt reţinut de la delegări, iar în 20 martie cred că va fi şedinţa în care se va valida hotărârea dânsului sau se va discuta sancţiunea care se va aplica", a concluzionat Lajos.

Citeşte şi

Arbitrul Tiberiu Lajos a fost oprit de la delegări

Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici