Lamine Yamal titularizat pentru prima dată, la doar 16 ani, la Barcelona

Barcelona l-a titularizat pentru prima dată în La Liga pe adolescentul minune Lamine Yamal, în vârstă de 16 ani.

445 afișări
Imaginea articolului Lamine Yamal titularizat pentru prima dată, la doar 16 ani, la Barcelona

Sursa foto: Twitter

Managerul Barcelonei, Xavi, l-a numit pe Yamal în echipa sa de start pentru meciul din La Liga împotriva lui Cadiz de duminică. În vârstă de 16 ani şi 38 de zile, internaţionalul spaniol de tineret va deveni cel mai tânăr jucător care începe un meci în prima ligă spaniolă în secolul 21.

Yamal - absolvent al celebrei academii La Masia a Barcelonei - a ţinut prima pagină a ziarelor în sezonul trecut, când a debutat la Barca împotriva lui Real Betis, în luna mai. La vârsta de 15 ani şi 290 de zile, a devenit cel mai tânăr jucător al clubului care a jucat în La Liga.

Yamal a intrat în echipă în locul lui Raphina, care a fost eliminat în timpul remizei fără goluri al Barcei cu Getafe, de săptămâna trecută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici