Lance Armstrong nu va fi acceptat la maratonul de la Chicago

Ciclistul Lance Armstrong, radiat pe viaţă de Agenţia Americană Antidoping (USADA), nu va fi acceptat la startul maratonului de la Chicago, la 7 octombrie, au anunţat organizatorii competiţiei.

252 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong nu va fi acceptat la maratonul de la Chicago

Lance Armstrong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Radierea pe viaţă de către USADA presupune şi interdicţia de participare la cursele organizate sub egida federaţiei de atletism din SUA, drept urmare şi maratonul de la Chicago", se arată într-un comunicat semnat de directorul competiţiei, Carey Pinkowski.

Purtătorul de cuvânt al lui Armstrong, Mark Fabiani, a declarat pentru site-ul runnersworld că organizatorii cursei l-au avertizat pe sportiv.

Lance Armstrong, care de când a fost radiat pe viaţă a participat la o competiţie VTT de amatori, a concurat la maratonul de la New York în 2006 şi 2007 şi la cel de la Boston în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici