Lance Armstrong revine în ciclism

Americanul Lance Armstrong a anunţat, miercuri, la New York, că va reveni în ciclism pentru a promova o campanie mondială de luptă împotriva cancerului.

18 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong revine în ciclism

Lance Armstrong revine în ciclism

Armstrong, care şi-a anunţat revenirea în data de 9 septembrie, fără să dea însă prea multe detalii, a luat cuvântul în deschiderea celei de a patra ediţii a "Iniţiativei mondiale Clinton", un forum creat în 2005 de fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, în care se dezbat cele mai mari probleme pe plan mondial în domeniile sănătăţii, educaţiei şi încălzirii climatice.

"22.000 de persoane mor de cancer în fiecare zi pe glob, şi acesta este o problemă de sănătate pe plan mondial. Putem să salvăm câteva din aceste vieţi cu ajutorul tratamentelor de care dispunem la momentul actual", a explicat rutierul american, care a precizat că va reîncepe activitatea în ciclism cu o cursă în Australia, ţelul său fiind participarea la ediţia din 2009 a Turului Franţei.

De-a lungul carierei sale de ciclist profesionist, Armstrong a evoluat la echipele Motorola, Cofidis, U.S. Postal şi Discovery Channel, trecându-şi în palmares şapte titluri consecutive de campion în Turul Franţei (1999-2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici