Lance Armstrong se pregăteşte să revină în competiţii

Americanul Lance Armstrong se pregăteşte să revină în competiţiile de ciclism pentru a obţine al optulea succes în Turul Franţei, a anunţat publicaţia VeloNews.

18 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong se pregăteşte să revină în competiţii

Lance Armstrong se pregăteşte să revină în competiţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Velo News, Armstrong, care va împlini 37 de ani la 18 septembrie, ar urma să se alăture echipei Astana, cu care va participa la cinci curse pe şosea (Turul Californiei, Paris-Nisa, Turul Georgiei, Dauphine Libere şi Turul Franţei).

Publicaţia precizează că septuplul câştigător al Turului Franţei nu va avea salariu sau prime pentru aceste participări.

După ce a concurat de mai multe ori la maraton, Armstrong a participat, în august, la prima sa cursă de la retragerea din activitate, în 2005, clasându-se pe locul doi la Leadville Trail 100, o cursă ce a avut loc în Colorado.

"Pentru prima dată după trei ani am mers pe bicicletă şapte ore", a spus el în luna august.

Revenirea americanului ar urma să fie anunţată oficial în următorul număr al revistei Vanity Fair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici