Lance Armstrong va rămâne în competiţie încă doi ani

Ciclistul american Lance Armstrong, septuplu câştigător al Turului Franţei care a revenit în activitate în 2009 după mai mult de trei ani de pauză, a declarat, într-un interviu acordat cotidianul Gazzetta dello Sport, că se gândeşte să-şi continue cariera încă două sezoane.

15 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong va rămâne în competiţie încă doi ani

Lance Armstrong va rămâne în competiţie încă doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi mai face doi ani de competiţie. Cu experienţa acumulată în acest sezon, va fi mult mai bine, deoarece am şi cea mai bună echipa din lume alături de mine. Opt din cei nouă ciclişti ai formaţiei Astana sunt acum aici. Desigur, un mare campion ca Alberto Contador ne va lipsi, dar avem aceeaşi şansă să câştigăm", a spus Armstrong, care a concurat sezonul trecut pentru Astana, iar în prezent este liderul noii echipei Radio Shack.

Lance Armstrong a spus că nu va mai călători cu controlorul său antidoping personal. "Sistemul Agenţiei Mondiale Antisoping (AMA) este foarte modern, iar în 2009 am efectuat mai mult de 50 de controale, astfel că nu mai avea sens să recurg la acest lucru. Nu o să mai public rezultatele pe site-ul meu pentru a evita ca oricine cu o diplomă în medicină să dea un verdict ce face să planeze o suspiciune şi să vorbească cu ziariştii. S-a întâmplat asta în trecut şi nu cred că acest lucru e corect", a completat Armstrong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici