Laporta confirmă plecarea lui Ronaldinho de la FC Barcelona

Preşedintele Joan Laporta a confirmat, la postul de televiziune TV3, că internaţionalul brazilian Ronaldinho va pleca de la gruparea FC Barcelona, precizând că jucătorul are nevoie de "provocări noi".

170 afișări
Imaginea articolului Laporta confirmă plecarea lui Ronaldinho de la FC Barcelona

Laporta confirmă plecarea lui Ronaldinho de la FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto)

"I-am spus lui Ronaldinho că el are nevoie de provocări noi", a afirmat Laporta, care a făcut bilanţul sezonului 2007/2008 pentru FC Barcelona.

"Când un ciclu se termină este normal ca persoanele cele mai emblematice să plece. Mi-ar plăcea ca Ronaldinho să plece la fel ca Frank Rijkaard, cu fruntea sus, pentru că ne-a făcut să trăim multe zile de glorie", a precizat preşedintele clubului catalan.

FC Barcelona a anunţat, în data de 8 mai, că tehnicianul Frank Rijkaard nu va mai antrena echipa în sezonul viitor, el fiind înlocuit cu Josep Guardiola la finalul ediţiei 2007-2008 de campionat.

Pe lângă faptul că în ultimele două sezoane FC Barcelona nu a obţinut trofee, Laporta i-a reproşat lui Rijkaard că nu a avut autoritate în vestiar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici