Laporta îi oferă lui Xavi încă doi ani de contract, până în 2026

Publicaţia Cope, prin vocea jurnalistei spaniole Helena Condis, relatează că preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, i-a propus lui Xavi să-şi prelungească contractul până în 2026. Laporta şi Xavi sunt dispuşi să continue proiectul.

113 afișări
Imaginea articolului Laporta îi oferă lui Xavi încă doi ani de contract, până în 2026

Laporta îi oferă lui Xavi încă doi ani de contract, până în 2026

Helena Condis a relatat, marţi, că preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, i-a oferit lui Xavi o prelungire a contractului cu doi ani. Xavi are în prezent un contract până în 2024, o prelungire cu doi ani fiind echivalentă cu prezenţa sa la cârma ctalanilor până în 2026.

Atât Barcelona, cât şi Xavi Hernandez sunt interesaţi să reînnoiască şi să continue proiectul care a început în decembrie în 2021, când fostul fotbalist al Barcei a semnat din postura de manager, înlocuindu-l pe Ronald Koeman. Cele două părţi au convenit să aibă alte întâlniri în următoarele săptămâni.

În primul sezon al lui Xavi, din decembrie până în iunie, Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor, Europa League, Copa del Rey, iar Real Madrid a câştigat La Liga. Anul acesta, la primul sezon complet, Los Azulgranas sunt lideri în etapa a 28-a, cu treisprezece puncte în plus faţă de Real Madrid, dar echipa a pierdut în faza grupelor Ligii Campionilor şi, ulterior, în confruntările din Europa League cu Manchester United. În plus, şi în Copa del Rey au fost eliminaţi în semifinale, după ce Real Madrid i-a zdrobit în manşa secundă (0-4).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici