Laporta spune Barcelona va "face tot ce este posibil" pentru a-l readuce pe Messi

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat luni că va face "tot posibilul" pentru a-l readuce pe Lionel Messi în sezonul următor.

273 afișări
Imaginea articolului Laporta spune Barcelona va "face tot ce este posibil" pentru a-l readuce pe Messi

Atacantul de la Paris Saint-Germain va pleca în vară, când îi va expira contractul, iar noua campioană din La Liga, Barcelona, speră să îl atragă înapoi pe cel mai bun marcator din istoria clubului catalan, în ciuda interesului puternic din partea Arabiei Saudite.

Messi a avut două sezoane mai slabe la Paris, după o epocă glorioasă la Barcelona, unde a câştigat patru Ligi ale Campionilor şi 10 titluri în La Liga, şi este încă venerat de fani.

Laporta a declarat că a vorbit cu Messi pentru a încerca să reconstruiască relaţia dintre ei, care a fost deteriorată atunci când a plecat în 2021. Messi a vrut să rămână la Barcelona, dar clubul nu şi-a permis să îl păstreze din cauza datoriilor de peste un miliard de euro.

După ce Barcelona s-a impus cu 4-2 la Espanyol pentru a cuceri La Liga, Laporta a declarat pe Twitch că "vom face tot posibilul" pentru a-l semna pe Messi, relatează France 24.

Cu toate acestea, vorbind la TV3, el a fost mai precaut.

"Cred că mi-ar face un deserviciu să vorbesc despre Leo, pentru că el aparţine echipei Paris Saint-Germain, iar noi trebuie să aşteptăm până la sfârşitul sezonului, şi atunci vom putea vorbi mai calm despre acest lucru".

Săptămâna trecută, AFP a relatat că Messi va pleca în Arabia Saudită în sezonul următor.

Cu toate acestea, Laporta a declarat că, în ciuda banilor oferiţi în Orientul Mijlociu, 400 de milioane de dolari pe an, conform rapoartelor, Barcelona ar putea concura pentru semnătura lui Messi.

"Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barca este Barca şi este casa lui", a adăugat Laporta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici