Laurenţiu Marinescu a intrat în programul normal de pregătire al echipei Petrolul Ploieşti

Mijlocaşul Laurenţiu Marinescu a intrat, începând de marţi, în programul normal de pregătire al echipei Petrolul Ploieşti, însă va mai avea nevoie de timp până va putea evolua într-un meci oficial.

104 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Marinescu a intrat în programul normal de pregătire al echipei Petrolul Ploieşti

Laurenţiu Marinescu a intrat în programul normal de pregătire al echipei Petrolul Ploieşti (Imagine: Shutterstock)

Fotbalistul, care în luna august va împlini 30 de ani, va fi, însă, obligat să mai aşteapte până la revenirea pe gazon într-un joc oficial, iar antrenorul Răzvan Lucescu a explicat situaţia mijlocaşului, informează site-ul oficial al clubului prahovean.

"El n-a mai jucat de 10 luni şi trebuie să fim foarte atenţi când şi cum stabilim acest moment al reintrării sale. Faţă de antrenamente, la meciuri lucrurile sunt total diferite, intervin adversarii, presiunea, ritmul mult mai intens şi nu ne permitem să riscăm nimic în cazul lui. Eu m-aş mulţumi ca Marinescu să bifeze câteva minute în unele partide, dar valoarea lui o vom revedea abia din sezonul viitor", a declarat Lucescu.

Laurenţiu Marinescu s-a accidentat anul trecut de două ori la acelaşi genunchi, suferind intervenţii chirurgicale la ligamente şi la menisc, la o clinică din Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici