Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor principal la Al Hilal

Fostul tehnicianul al echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a fost numit în funcţia de antrenor al formaţiei Al Hilal, el semnând un contract pe două sezoane, a anunţat, luni, gruparea saudită pe Twitter.

2429 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor principal la Al Hilal

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Marius Dobrescu / Mediafax Foto)

Site-ul oficial al Al Hilal notează că Reghecampf urmează să anunţe data la care va sosi la Riyad pentru a se întâlni cu responsabilii clubului şi a stabili toate detaliile pentru sezonul viitor.

De asemenea, Al Hilal subliniază că în aducerea lui Reghecampf a "concurat cu mai multe echipe din Golf".

Tot luni, Al Hilal a anunţat rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregătea echipa din 27 mai 2013.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat echipa Steaua în ultimele două sezoane, reuşind să câştige cu gruparea stelistă două titluri de campioană a României.

Reghecampf, în vârstă de 38 de ani, a mai antrenat formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, încheind sezonul la două puncte de campioana Al Nasr. Echipa a câştigat campionatul de 13 ani, de şase ori Cupa Regelui, dar şi de două ori Liga Campionilor Asiei.

În acest sezon, Al Hilal este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, urmând să-şi afle adversara în urma tragerii la sorţi care va avea loc miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici