Laurenţiu Reghecampf: Am fost dezamăgit de Adi Rocha

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a fost dezamăgit de ultimele evoluţii ale atacantului brazilian Adi Rocha deoarece acesta nu a evoluat la capacitate maximă.

170 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Am fost dezamăgit de Adi Rocha

Laurenţiu Reghecampf: Am fost dezamăgit de Adi Rocha (Imagine: Bogdan Iordache / MEdiafaxFoto)

"Am fost dezamăgit, am spus-o şi după meciul cu Copenhaga. Sunt de acord ca un jucător să joace mai slab, dar nu voi fi niciodată de acord cu un jucător care nu îşi doreşte să alerge, să facă tot ce ţine de el din punct de vedere fizic pentru a-şi ajuta echipa. Nu o să fiu niciodată de acord cu un jucător care intră pe teren şi se face că joacă", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf este deranjat de faptul că Rocha este surprins în poziţie de ofsaid de prea multe ori în timpul unui meci. "Am avut o discuţie cu Adi, ştie ce vrem noi de la el şi cu siguranţă în următoarele meciuri va avea o altă atitudine. Ne întrebăm şi noi de ce e prins atât de mult în ofsaid. Am vorbit cu el, l-am întrebat. Adi e un atacant clasic, un număr 9. Adi îşi doreşte foarte mult să dea goluri şi este surprins de foarte multe ori în ofsaid şi nu e un lucru normal. Trebuie să lucreze foarte mult la acest lucru şi la următoarele meciuri să joace mai bine", a completat Reghecampf.

Tehnicianul stelist a precizat că, în ciuda faptului că au fost surprinşi în stare avansată de ebrietate, jucătorii Stefan Nikolici şi Gabriel Matei s-au pregătit foarte bine. "Eu presupun că nu au fost afectaţi, probabil că le-a fost foarte greu a doua zi când s-au trezit, dar afectaţi nu au de ce. Sunt doi jucători importanţi, tineri, care au greşit, dar sunt sigur că duminică seară vor fi sută la sută pregătiţi să joace. Cu Nikolici şi Matei nu am avut niciun fel de probleme, ei s-au pregătit tot timpul foarte bine, probabil că în sufletul lor vor fi mai motivaţi, vor să arate că a fost un accident şi vom profita şi noi de acest lucru", a spus Reghecampf, care a adăugat că mijlocaşul Cristian Tănase şi-a revenit după accidentarea care l-a făcut indisponibil pentru meciurile echipei naţionale cu Turcia şi Olanda.

Întrebat dacă fundaşul Vlad Chiricheş ar putea corespunde cerinţelor unui club ca AC Milan, Reghecampf a răspuns: "E un jucător foarte bun, dar pe mine lucrul acesta nu mă interesează dacă va putea face la AC Milan. Dacă îl vor cumpăra, cu siguranţă va face faţă, e un jucător bun, important, dar deocamdată mai avem nevoie de Chiricheş. Dacă acest transfer va fi făcut, iar el va pleca la o echipă mare, cu siguranţă cei care sunt în lotul Stelei vor face faţă în returul campionatului".

Laurenţiu Reghecampf nu crede că portarul Ciprian Tătăruşanu este principalul vinovat pentru înfrângerea României în faţa Olandei. "A fost criticat. Este normal să fii criticat când primeşti patru goluri, dar eu consider că Tătăruşanu nu are o aşa mare vină la aceste goluri. La primul gol poate putea să respingă mingea mai departe, dar eu consider că la acest gol a fost şi foarte mult ghinion, mingea aceea ajunge direct în capul jucătorului care se află pe linia de 16 metri, iar mingea trece peste Tamaş, care este pe linia porţii şi care, din punctul meu de vedere, este cel mai bun jucător de cap din România. În rest, «Tătă» e un jucător bun, a trecut prin perioade şi mai grele. Este un profesionist, iar la următoarele meciuri poate avea o atitudine foarte bună", a explicat Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici