Laurenţiu Reghecampf: Din vară nu voi mai rămâne la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Mă voi întâlni mâine cu Gigi Becali

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, duminică seară, că nu va mai rămâne la echipa stelistă şi în sezonul următor.

3060 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Din vară nu voi mai rămâne la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Mă voi întâlni mâine cu Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Din vară nu voi mai rămâne la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri. Sunt multe chestii care m-au deranjat şi în primul rând m-a deranjat atitudinea lor. Este păcat. Eu le-am spus jucătorilor că îmi doresc să câştigăm toate meciurile. Nu am oferte, dar nu e nicio problemă. Probabil voi avea unde să antrenez", a spus Reghecampf la Digisport.

Într-o intervenţie telefonică ulterioară la Digisport, Reghecampf a spus că pentru el este o "mare problemă când pierde". "Am spus că probabil voi pleca de la Steaua, nu am acuzat nimic, ci doar am fost nemulţumit de de unii dintre jucători. Ca să rămân trebuie să schimbăm multe. Nu pot să-l acuz pe Iancu de blat, dar nu a avut atitudine azi. Rămân la Steaua dacă se aduc jucători".

"Ne vom întâlni mâine şi vorbim. După un asemenea meci trebuie luate măsuri. Sunt la fel de vinovat ca jucătorii, câştigăm împreună şi pierdem împreună. Am spus că probabil din vară voi pleca de la Steaua, dar am continuat şi am spus că trebuie schimbate multe lucruri. Trebuie să aducem jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii fotbalist profesionist. E problema lor şi vor avea de suferit", a spus Reghecampf.

El a subliniat că îi este foarte greu să explice ce s-a întâmplat duminică seară, apreciind că şi la eşecul cu Stuttgart, jucătorii au avut o altă atitudine. Reghecampf consideră că Doru Bratu a făcut două greşeli foarte mari şi era normal să-l schimbe.

Reghecampf a spus că nu poate fi de acord cu acuzaţiile conform cărora meciul ar fi fost aranjat pentru favorizarea Viitorului. "Nu am cum să fiu de acord cu asemenea acuzaţii. Eu nu am de-a face cu astfel de jocuri necurate. Nu cred că există la Steaua jucător care să facă astfel de lucruri. Am primit goluri din greşeli mari, incredibile. M-a deranjat foarte mult atitudinea. Nu e normal să intri pe teren şi să nu-ţi pară rău când greşeşti. Trebuie să uităm această seară, să facem o analiză concretă, iar jucătorii care au greşit îşi vor găsi alte echipe. Nu e normal să pierzi cu 2-5, însă nu cred că va fi pătată imeginea Stelei. E păcat că aceşti tineri nu-şi fac meseria cum trebuie. Le-am spus că nu o să iert aşa ceva", a precizat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a preluat echipa Steaua la începutul acestui sezon, reuşind să câştige titlul de campioană şi să ducă echipa până în optimile Ligii Europa.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 5-2 (4-1), de echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, suferind prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie de campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici